ONS ASSORTIMENT

 

Wij van Bakkerij der Kinderen maken een grote verscheidenheid aan brood. Van gewone mik tot de meest exotische broodjes. We spelen altijd in op nieuwe trends en ontwikkelingen op foodgebied.

Ook zuurdesem zit in ons assortiment. We maken volkoren zuurdesem, een stevig vast brood met 100% volkorenmeel. Pain de campagne is een zuurdesembrood maar dan van meel en bloem. Dit brood is juist wat luchtiger; heerlijk bij soep of salades.

Onze zuurdesem ciabattas zijn er in verschillende smaken; speltdesem en honing/rozemarijn.

Speltbrood maken we van 100% spelttarwe, we voegen wel gluten toe aan het deeg omdat het brood anders heel moeilijk rijst.

Ook is er altijd een heerlijk brood wat past bij de tijd van het jaar, zoals heerlijke zomerse broden met kruiden voor bij de barbeque.

Het assortiment van Bakkerij der Kinderen breidt zich steeds verder uit. Elke zaterdag bedenken onze bakkers een nieuwe broodvariant: "De verrassing van de bakker". Deze verrassing is iedere week een ander zoet of hartig gevuld brood. Als we goede reacties krijgen van de klanten houden we het brood in ons assortiment.

In onze winkels ligt een informatie waaier met daarop alle ingrediënten van het brood. Ook eventuele E nummers staan hierop vermeld.

ONZE WINKELS

HEISTRAAT

DE BUS

STIPHOUT

0492 - 523703

0492 - 522027

0492 - 522871

KvK nr. 52098494 - © 2022 Bakkerij der Kinderen

goed brood maken is een

AMBACHT

privacy verklaring